Stephanie Haasnoot

Pianiste en Pianodocente

Reviews

Anne,  de Meerhoeve – Oud Ade

Dank je wel Stephanie, mede dankzij jou was het 50-jarig huwelijksfeest van mijn schoonouders een succes!                                                                                                                                 Je afwisselende pianospel maakte de avond extra sfeervol. Heel leuk dat je zoveel verzoeknummers hebt ingestudeerd en dat je de kleinkinderen begeleidde bij hun lied. Het volume was perfect en je zag er stijlvol uit. Complimenten!

 

Maarten en Liset, Rijnsburg

Wij hadden Stephanie geboekt voor onze bruiloft. Ze speelde tijdens de receptie. Het was echt een bijzondere toevoeging aan onze prachtige dag! De muziek die zij speelde bracht in de tuin een heerlijke ontspannen sfeer. We merkten aan de gasten dat zij het enorm waardeerden en wij genoten er zelf ook echt ontzettend van.

We raden Stephanie aan iedereen aan. Ze past haar arrangement helemaal aan naar je wensen en ze zorgt ervoor dat jouw evenement niet meer wordt vergeten!

 

Agatha, Katwijk

Ik volg nu twee jaar privé pianolessen bij Stephanie Haasnoot. De lessen zijn zeer flexibel in te plannen en elke les ervaar ik als echt nuttig. Stephanie is een uitstekende pianiste en docente die meedenkt in muziekkeuze maar ook enthousiasmeert om eens wat nieuws te proberen. Zelf beheerst zij alle muziekstijlen goed. Ik blijf veel van haar leren.